martes, 29 de septiembre de 2009



Bé, hem presento, soc L'Enric i tenia moltes ganes de tenir un blog on penjar i comentar, tot alló que un i els altres fán.
Començo amb moltes ganes i pretenc ser constant a l'hora que faig la web, i sincronitzo els 2 llocs, ho aniré actualitzant tot aquí perque qui vulgui hem pugui comentar i així creuar opinions.

Vull començar amb una besant de l'art que m'encanta, i practico des de fa molts anys que és el graffiti. La peça és un mural que es troba a Rubí, feta en el concurs que es celebra any darrere any, anomenat mixing colors, que organitzen els petados (crew de graffiti a rubí), una gent molt agradable! i tornant a la peça, hi van treballar registred i kikx. penjaré moltes fotografies d'aquest segon, per la nostra relació amor-odi, i la dependència que aquest té de mi...

3 comentarios:

  1. yeeeeeee!! usted en su linea de maquinon...eeeeh?¿? hay que ver! a ver si un día se repite.

    Pues a ver...para seguir a alguien:
    Pulsa sobre el asunto seguir (cuadradito con e simbolo del google al lado) que te preguntara si quieres ser anonimo o no...yo personalmente prefiero dar la cara jajajaja

    para algun blog que te guste y no tenga lo de seguidores clicando en editar de seguidores podras añadirlo copiando la dirección manualmente.

    para que te sigan a ti es cuestión de tiempo...servidor ara mismo le añade para que el personal se valla enterando de como le atiza!

    ResponderEliminar
  2. añado...al principio es algo complicado de llevar...pero enseguida vera coemo le pilla el truquer...an de nozings...:)

    ResponderEliminar
  3. Trobo a faltar obra nova !! actualitza Please !!

    ResponderEliminar